5 tips over Antifouling U kunt vandaag gebruiken

Verder watertemperatuur en stroming mogen vanwege een passende afwisseling over type- en merk antifoulings ons belangrijke rol spelen.

Vanwege Tenco Bottomcoat is technische productinformatie beschikbaar gesteld door de fabrikant. U dan ook kan deze hier openen.

3 Ligt jouw boot in zoet drinkwater en heb je weinig aangroei? Probeer dan eens verf zonder koper of zink. Ga een harde verf ofwel non-stick (foul release) coating welke jouw echt opgeruimd kunt spuiten of borstelen.

Wilt u dan ook niks mislopen? Schrijf u dan ook in wegens onze nieuwsbrief en blijf up-to-man met een laatste weetjes en scherpste koopjes.

Ook hebben enkele havens te produceren met heel wat vervuiling of besmettingen. Aan dit algemeen kan u een volgende tabel aanhouden:

Aan het eind aangaande het seizoen blijft er een poreuze, harde laag over. Na een aantal lagen, die zich in de loop betreffende de jaren vormt, gaat u dan ook die aanvankelijk dienen te verminderen alvorens daar ons andere laag is aangebracht. Ons betreffende een baten betreffende ons harde antifouling is dat hij tussentijds nat geschuurd en zo doende gepolijst kan worden. Dit levert weer een gladder oppervlak op en dus meer snelheid.

Een keer ieder jaar afspuiten als je jouw boot uit het mineraalwater haalt, is veelal voldoende. Op varendoejesamen.nl/antifouling vind jouw een inzicht van zien (scroll naar onderen en kijk bij 'Adviezen').

Maandelijks houden wij jouw website op de hoogte met de nieuwste middelen, interessante evenementen, waardevolle tips en oudste koopjes.

Een minimum temperatuur wegens het aanbrengen aangaande antifouling is 10 graden celcius. Indien dit kouder kan zijn, wordt de verwerking moeilijker en droogtijd meer.

Plak het oppervlak om een beschadiging heen af voor je de primer ofwel antifouling aanbrengt. Het kan jouw verrichten met afplaktape.

6 Schuren en schoonmaken doe jouw boven ons dichte vloer, zodat er geen schuursel of aangroei in een bodem ofwel dit mineraalwater terug komt. Veeg dit schuursel en een aangroei op en gooi welke bij het restafval.

Schilder aanvankelijk rondom de stempels van de bok, daar waar de boot op staat. Wanneer de lagen dor zijn, kun jouw een werf vragen de boot zo te helpen dat een stempels om een beurt mogen worden weggehaald.

Antifouling belemmerd het micro-organismen, mosselen en algen zich bij dit wateroppervlak vasthechten met een romp van een schip. Wij verkopen antifouling met kwaliteitsmerken anti scherpe prijzen: International antifouling, Epifanes antifouling en Starbrite antifouling.

Zelfslijpende antifouling, bijvoorbeeld een naam alang zegt, deze antifouling is zachter en bijzonder geschikt vanwege langzaamvarende boten en boten die een lange tijd stil liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *